Hava Durumu

Cengiz Ünder, Barça'nın kabusu oldu!

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Roma ile Barcelona karşı karşıya geldi. İlk maçı 4-1 kazanan Barcelona, sahadan 3-0 mağlup ayrılarak Devler Ligi'ne veda etti. Turu getiren golün asisti Cengiz Ünder'den geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 23:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2018 23:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cengiz Ünder, Barça'nın kabusu oldu!

Roma ile Barcelona Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında kozlarını payalaştı. Karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı. Dakikalar 6'yı gösterdiğinde Roma'nın geliştirdiği atakta ceza sahası içinde topla buluşan Edin Dzeko'nun vuruşunda top ağlarla buluştu ve İtalyan ekibi skoru 1-0 yaptı.

Barcelona iki kez Messi ile tehlikeli bölgeden serbest vuruş kazandı. Ancak Arjantinli yıldızın iki şutu da üstten auta çıktı. İlk yarı Roma'nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda Roma 58. dakikada 2. golü buldu. Dzeko'nun yerde kalmasıyla maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi.

Topun başına geçen De Rossi topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0 yaptı. Dakikalar 56'yı gösterdiğinde golünü atan Mısırlı yıldız skoru 1-1 yaptı. Cengiz Ünder 75. dakikada oyuna girdi. Dakikalar 82'yi gösterdiğinde Cengiz Ünder'in ortasında Kostas Manolas kafa vuruşunu yaptı ve takımını 3-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Roma, Barcelona'yı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.