Hava Durumu

Cengiz Ünder rekor bedele Roma'da

Süper Lig'de beklenen transfer gerçekleşti. Yeteneğiyle ve oynadığı futbolla kısa sürede milli takıma yükselen Başakşehir'in gözbebeği Cengiz Ünder, Serie A devi Roma ile anlaştı! Her şey ıslak imzalara kaldı! İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cengiz Ünder rekor bedele Roma'da

Geçen sezon gösterdiği harika performansla Medipol Başakşehir'in başarısında büyük pay sahibi olan ve birçok Avrupa kulübünün iştahını kabartan Cengiz Ünder, Roma'ya transfer oldu.

Gazete Habertürk'te yer alan habere göre İstanbul temsilcisi, Roma'nın 20 yaşındaki genç yıldız için yaptığı 13 milyon Euro'luk teklifi kabul etti. İtalyan devinin Cengiz ile de yıllık 1 milyon 500 bin Euro'dan 5 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.

Dün Turuncu-Lacivertliler'in kamp yaptığı Slovenya'da eşyalarını toplayan ve teknik direktör Abdullah Avcı ile takım arkadaşlarına veda eden 20 yaşındaki yıldıza başkan Göksel Gümüşdağ da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Cengiz, bugün Roma'da sağlık kontrolünden geçip resmi imzayı atacak.

ARDA'NIN TRANSFER REKORU TARİH OLDU

Cengiz, bu transfer rakamıyla Türkiye'de en çok bonservis ile Avrupa'ya giden Türk futbolcu olma ünvanını Arda Turan'dan aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.