Hava Durumu

CES 2021 corona virüs için kararını açıkladı

Dünyanın önde gelen teknoloji fuarlarından olan CES 2021, corona virüs açıklamasını yaptı. İçinde olduğumuz yılda, 7 Ocak ve 10 Ocak tarihinde gerçekleşen fuar, gelecek yıl için de planları şimdiden yaptı. Fuarın geleceği, corona virüsü nedeniyle merak ediliyordu.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2020 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2020 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CES 2021 corona virüs için kararını açıkladı

Her sene teknoloji firmaları, tanıtmak istediği ve piyasaya sunmaya hazırlandığı ürünleri CES'te dünyaya gösteriyor. Virüs tehlikesi nedeniyle fuarın önümüzdeki sene düzenlenip düzenlenmeyeceği konuşuluyordu. Fuar yönetimi son noktayı koydu.

CES 2021 Las Vegas'ta düzenlenecek

Bir gelenek olarak Las Vegas Convention Center'da düzenlenen fuar, önümüzdeki sene için de aynı yerde düzenlenecek. Ancak ABD'de virüs salgının yüksek tehlike seviyesinde olması fuarın nasıl düzenleneceğini de akıllara getiriyor. Şu anda ABD'de 1.8 milyon corona virüs vakası bulunuyor. Las Vegas'ın bağlı olduğu Nevada eyaletinde ise 8.688 vaka bulunuyor.

Fuarın hem fiziken hem de dijital olarak yapılması düşünülüyor. Geçtiğimiz sene 175 bin civarında ziyaretçi ağırlayan fuar, 980 milyon dolarlık bir etkinlik bir hale gelmişti. Firmaların ürün tanıtımları, firmaların arasında yaptığı anlaşmalar vb. gelişmelerin yaşandığı fuarda akıllı telefon, televizyon, araba, ev eşyaları, robotlar, bilgisayarlar, donanımlar vb. ürünler kendisini gösteriyor.

Fuarın düzenleneceği tarih 6 - 9 Ocak 2012 olarak açıklandı. Ayrıca etkinlik sırasında hijyen kurallarına uyulacağı belirtildi. Her katılımcının maske takacağı belirtilirken, belli zaman aralıklarında temizlik yapılacağı da açıklandı. Ayrıca oturma düzenlerinin de sosyal mesafeye göre belirleneceği, dokunma alanlarının azaltılacağı söylendi.

Virüs salgınından sonra fuarın nasıl bir atmosferde gerçekleşeceği merak ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.