Hava Durumu

Cesedi kokmaya başlayınca...

İzmir'in Alsancak Semtindeki bir eğlence mekanında barmenlik yapan ve yaklaşık 20 gündür kendisinden haber alınamayan 26 yaşındaki Ufuk Çezik’in cesedi, oturduğu apartmanın havalandırma boşluğunda kokmaya başlayınca bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2015 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2015 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cesedi kokmaya başlayınca...
Çezik’in, apartmanın çatı katından havalandırma boşluğuna atlayarak yaşamına son verdiği bildirildi. 
Alsancak Semti 1456 Sokak numara 81’deki apartmandan kötü kokular gelmesi üzerine, apartmanda yaşayanlar durumu polise bildirdi.

Apartmanın havalandırma boşluğunu inceleyen polis, bir kişinin cansız bedenini buldu. Yapılan incelemede, ölen kişinin aynı apartmanın 4’üncü katındaki dairede ev arkadaşıyla kalan ve Gül Sokak’taki bir eğlence mekanında barmenlik yapan Ufuk Çezik’e ait olduğunu belirledi.

Çezik hakkında, yaklaşık 20 gün önce yakınları tarafından kayıp başvurusunda bulunulduğu öğrenildi. Talihsiz gencin cesedinin de uzun süredir söz konusu yerde olduğu, kokmaya başlayınca bulunduğu bildirildi.

DAHA ÖNCE DE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞ

Çevresinde sevilen bir kişi olan Çezik’in, geçen Ağustos ayında Çeşme’de, kız arkadaşından ayrıldıktan sonra bunalıma girip intihar girişiminde bulunduğu kaydedildi. Cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan Çezik’in, neden intihar ettiğinin araştırıldığı bildirildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.