Hava Durumu

Çevik Kuvvet önünde şüpheli çanta alarmı!

Bolu'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde park halindeki otomobilin arkasına bırakılan çanta, fünye ile patlatıldı. İçinden kıyafet çıkan çantanın sahibi üniversite öğrencisi Sevinç Turgut, araçta oluşan hasarı kendisinin ödeyeceği endişesini yaşadı. Polis, hasarın valilik tarafından karşılanacağını açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2017 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2017 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çevik Kuvvet önünde şüpheli çanta alarmı!

Sabah 09.00 sıralarında, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasının da bulunduğu Karamanlı Mahallesi Dere Sokak'ta park halindeki otomobilin arkasına bırakılan çantayı fark edenler polise haber verdi.

Daha sonra gelen bomba imha uzmanı, Çevik Kuvvet Şubesi önüne bırakılan çantayı inceledi. Şüpheli bulunan çantanın fünye ile patlatılmasına karar verildi. Bu sırada Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde eğitim gören Sevinç Turgut gelerek çantanın kendisine ait olduğunu söyledi.

Turgut, memleketinden yeni geldiğini, alışveriş için markete girerken çantayı aracın arkasına bıraktığını, çıkışta da unutarak evine gittiğini belirtti. Turgut'un açıklamasına rağmen çanta fünye ile patlatıldı. Çantadan saç kurutma makinesi, kıyafet, kuru üzüm ve antep fıstığı çıktı.

Patlatma nedeniyle otomobilin arkasında hafif hasar oluştu. Çantanın patlatılması nedeniyle büyük üzüntü yaşayan Sevinç Turgut, araçta oluşan hasarın da kendisine ödetilmesinin endişesini yaşadı. Turgut, "Ben sadece çantayı unuttum. Araçla hiçbir alakam yok. Araçla ilgili hiç kimse bana bir şey söylemesin. Ben öğrenciyim hiçbir şeyi karşılayamam" dedi.

Polis, "Hasarı valilik karşılar" diyerek Turgut'u teselli etti. Daha sonra gelen otomobilin sahibinin bir yakınına d

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.