Hava Durumu

Ceylan Ertem, Zeytin Dalı Harekatı'na olay tweet! Savaşa...

Şarkıcı Ceylan Ertem sosyal medya hesabı üzerinden Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 20 Ocak Cumartesi günü başlatılan Zeytin Dalı Harekatı için olay bir tweet attı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ceylan Ertem, Zeytin Dalı Harekatı'na olay tweet! Savaşa...

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 20 Ocak Cumartesi günü başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nı çoğu ünlü desteklerken bir kısmı da 'Savaşa hayır' dedi. Bu ünlülerden biri de Ceylan Ertem...

Ertem, Zeytin Dalı Harekatı başladıktan sonra Twitter hesabından "Her zaman içimizden en güçlü sesiyle bağıran; SAVAŞA HAYIR!" paylaşımını yaptı. Ertem'in bu paylaşımına hem çok sayıda beğeni hem de tepki geldi.

Tepkilere "Cahiller her şeyi biliyor" sözleriyle kısa bir yanıt veren Ceylan Ertem, bir de şu mesajı paylaştı: "Allah kimseyi faşist yapmasın yine de amin."

Ceylan Ertem Kimdir? Ceylan Ertem Nereli? Kaç Yaşında?

İlk albümü'nü 2010 yılında Soluk ile müzik piyasasına süren Ceylan Erten müzik kariyerine 1992 yılında Adapazarı Belediyesi Çocuk ve Gençlik Korosu'nda adım atmıştır. Müzik yaşantısını daha iyi sürdürebilmek için İstanbul'a taşınan Ceylan Ertem Akademi İstanbul'da 1 sene müzikal eğitim almış daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Batı Müziği Bölümü'nde eğitim almıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Duysal Sanatlar Bölümü Müzikoloji mezunu Ceylan Ertem 1980 Adapazarı Sakarya doğumludur. 11 Temmuz 2012 yılında Doruk Kaya ile dünya evine girmiştir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.