Hava Durumu

Ceylan Timuroğlu cinayetinin altından yasak aşk çıktı

İstanbul Ataşehir'de ağabeyinin gece uykusundan uyandırıp tek kurşunla öldürdüğü 24 yaşındaki Ceylan Timuroğlu cinayetinden 'gizli aşk' çıktı. Genç kızın bir süredir arkadaşlık yaptığı B.T.'nin, katil zanlısı ağabey Erhan Timuroğlu'nun yakın arkadaşı olduğu belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2017 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2017 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ceylan Timuroğlu cinayetinin altından yasak aşk çıktı

Ataşehir'de ağabeyinin katlettiği 24 yaşında Ceylan Timuroğlu, önceki gün gözlerden ırak bir şekilde sessizce son yolculuğuna uğurlandı.

5 kardeşli Karslı bir ailenin kızı olan bankacı Ceylan, sosyal medyada 'gururlu ağabey' diye bahsettiği 38 yaşındaki Erhan Timuroğlu'nun öfkesine kurban gitti.

Olay, Erhan Timuroğlu'nun anne-babası ile kardeşinin yaşadığı eve gittiği pazartesi gecesi yaşandı. Babasının gözleri önünde Ceylan'ın yattığı odaya giren Timuroğlu, "Sen ne haltlar karıştırıyorsun" diye bağırdıktan sonra kardeşini başına sıktığı tek kurşunla vurdu.

'BİRBİRLERİNE DÜŞKÜNLERDİ'

Ceylan'ın, ismini vermek istemeyen bir akrabası cinayetin nedeni hakkında bilgileri olmadığını söyleyerek, "Erhan'a bunu ne yaptırdı bilemiyoruz. Ağabey kardeş birbirlerini çok seviyordu, birbirlerine çok düşkünlerdi. Biz de şoktayız" dedi. Ceylan'ın komşuları ve arkadaşları ise konuşmaktan kaçındı.

NEDENİ O ARKADAŞ MI?

Ceylan'ın acımasızca öldürülmesine neden olduğu öne sürülen kişi ise erkek arkadaşı B.T.'ydi. İddiaya göre Ceylan Timuroğlu'nun bir süre birliktelik yaşadığı B.T., aynı zamanda ağabey Erhan Timuroğlu'nun da arkadaşıydı.

Zanlı ağabeyin, erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen B.T.'yi sosyal medya hesabından takip ettiği ve ikilinin bir arada çekilmiş fotoğrafları dikkat çekti.

'GÜNAHLARI AFFOLSUN'

Ceylan'ın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen B.T. ise genç kızın ölümünün ardından sosyal medya hesabında şu mesajı yayınladı:

"Hayat bir çiçek gibi açıp sonra solarken zaman su gibi akıp gidiyor ve o acılı gün geldiğinde üzüntüler hâkim geliyor. Merhum/merhumeye Allah'tan rahmet sizlere de sabırlar dileriz. Mekânı cennet günahları af olsun. Merhum/merhumeye Allah'tan rahmet sizlere de sabırlar dileriz. Mekânı cennet günahları af olsun."

Olaydan sonra adresinde bulunamayan B.T.'nin henüz ifadesinin alınamadığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.