Hava Durumu

'Çeyrek final görmek istiyoruz'

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Ziraat Türkiye Kupası grup eşleşmelerine ilişkin, "Bu gruptan çıkıp çeyrek finali görmek en büyük arzumuz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 05:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 05:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Çeyrek final görmek istiyoruz'
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Kastamonuspor 1966'la kozlarını paylaşacak olan ve hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren İnegölspor'da teknik direktör Osman Özdemir, Türkiye Kupası'ndaki hedeflerini açıkladı. Özdemir, B Grubu'nda Kasımpaşa, Çaykur Rizespor ve Sancaktepe'yle eşleştiklerini hatırlatarak, "Gönlümüzden geçen büyük bir takımla eşleşmekti. İki İstanbul takımı bir de Rize var. Tabii ki statü gereği grubumuzda iki Süper Lig takımı var. Onları geçmek pek kolay değil. Ama bu iddiasızlık anlamında da kesinlikle böyle düşünülmesini istemiyorum" dedi.

GRUPTAN ÇIKMALIYIZ 

Osman Özdemir sözlerine şöyle devam etti: "Oynanan her maçta bir iddia vardır. Kadromuzu en iyi şekilde kullanıp, bu maçlarda başarılı olmak istiyoruz. Bizim için ligin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Ama Ziraat Türkiye Kupası'nda hangi maçı oynarsanız oynayın her takım iddialıdır. Biz de o takımlardan bir tanesiyiz. Bu her çıkacağımız maçı hafife alıp, bu gruptan çıkmak istemiyoruz anlamını taşımasın. Mutlaka iddiamız var. Gruptan çıkmak istiyoruz. Bu gruptan çıkıp bir çeyrek finali görmek en büyük arzumuz."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.