Hava Durumu

Cezaevi firarisinin öldürdüğü 16 yaşındaki kızın babası konuştu

Gaziosmanpaşa'da cezaevi firarisi tarafından eşarpla boğularak öldürülen 16 yaşındaki Dilek İ.'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Burada konuşan baba Mustafa İ. " 'Ben kardeşlerim için kendimi feda ettim baba' dedi. Ben yandım kardeşim yanmasın derdi" diye konuştu

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2017 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2017 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cezaevi firarisinin öldürdüğü 16 yaşındaki kızın babası konuştu

Gaziosmanpaşa'da cezaevi firarisi tarafından eşarpla boğularak öldürülen 16 yaşındaki Dilek İ.'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Burada konuşan baba Mustafa İ. Basın mensuplarının 'En son kızınızı ne zaman gördünüz?" sorusuna, "Çok oluyor görüşeli. Kızı görüştürmediler buraya kaçırdılar. Burada da cenazesini bulduk. Burada iki haftadan beri ablasının evinde saklanıyormuş. En son kara haberi geldi. Ama ölümüne sebep olan ablası ile annesi. Çünkü bildikleri halde ekibe söylemediler. Devamlı sakladılar. Oğlan uyuşturucu bağımlısıydı" diye cevap verdi.

"DEVAMLI SAKLADILAR"

Acılı baba , "Annesi, ablası hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Çünkü yıllardan beri kızımın yerini bildikleri halde, yerini söylemediler. Devamlı sakladılar..15 yaşındaki çocuğumu. Daha 16 yaşına yeni girdi. 3 ay oldu. Oğlanın yaşı 31'di. 1 yıldır arıyorduk. Telefonla görüşüyorduk. Yüz yüze görüşemiyorduk" dedi.

"BEN KARDEŞLERİM İÇİN KENDİMİ FEDA ETTİ"

Mustafa İ, "Kızım, Ahmet'in, kardeşini öldürmekle tehdit ettiğini söyledi. 'Ben kardeşlerim için kendimi feda ettim baba' dedi. 'Ben yandım kardeşim yanmasın derdi' devamlı. Eşimin gözleri görmüyor. Kafasına silahı dayayarak zorla götürmüş. Benim kızımın dediğine göre"İfadelerini kullandı. Acılı baba Mustafa İ. cenazeyi Gaziantep'te toprağa vereceklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.