Hava Durumu

Cezaevinde hayatını kaybetti

Bursa'da, alkol aldıktan sonra kahve içmek için gittiği kızının evinde tartıştığı damadını öldürüp dünürünü de yaralayan Cemil Toprak (63) cezaevinde öldü.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2012 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2012 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cezaevinde hayatını kaybetti
Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, damadı Mustafa Çanak'ın (27) boğazını keserek öldürdüğü, dünürü Hasan Çanak'ı (54) yaraladığı gerekçesiyle 17 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum olan Cemil Toprak, cezasını çektiği H Tipi Cezaevi'nde dün gece fenalaştı. İlk müdahalesi Cezaevi revirinde yapılan Toprak, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin bütün çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Cemil Toprak'ın cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Cumhuriyet Savcısı tarafından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısı, Toprak'ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürütüyor.

2007 yılında meydana gelen olayda Cemil Toprak , dünürü Hasan Çanak (54) ile bir restoranda geç saatlere kadar içki içti. Ardından kahve içmek için damadı Mustafa Çanak'ın (27) Çiftehavuzlar Mahallesi'ndeki evine gitti. İki dünür sohbet ederken, damat Mustafa Çanak ile kayınpeder Cemil Toprak arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Cemil Toprak, alkolün de etkisiyle damadını bıçakla boğazını keserek öldürdü. Kendisine müdahale etmek isteyen dünürünü de karnından bıçaklayarak ağır yaraladı. Cinayet sonrası üzeri kan içerisinde kalan ve çıplak ayakla sokakta dolaşan Cemil Toprak, kendisini gören polis tarafından şüphe üzerine gözaltına alındı ve gerçek anlaşılınca tutuklanarak cezaevine konuldu.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.