Hava Durumu

Chedjou golü attı, tarih yazdı

Aurelien Chedjou Bursaspor'un Antalya-spor karşısında galibiyeti getiren golü attı, adını tarihe yazdırdı. Kamerunlu futbolcu Yeşil Beyazlı formayla kendisinin ilk, kulüp tarihinin 1963'üncü golünü kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2019 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2019 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Chedjou golü attı, tarih yazdı

HABER I Tolga ÖZTAŞ

BAKKAL'A KOŞTU

Bursaspor'un Antalyaspor karşısında galibiyet golü Aurelien Chedjou'dan geldi. Tecrübeli futbolcunun karşılaşmanın 16'ncı dakikasında attığı bu gol Yeşil Beyazlı takımın ligde kalma umutlarını diri tuttu. Bu maçın farklı birkaç hikayesi de ortaya çıktı. Karşılaşmanın başlamasına saniyeler kalan teknik direktör Mest Bakkal, Chedjou'yu yanına çağırdı ve kendisinden istediği taktik planı son kez anlattı. İkili arasındaki bu görüşme objektiflere de yansıdı. Chedjou attığı golden sonra doğrudan teknik direktör Mesut Bakkal'a koşarak sevincini hocasıyla baylaştı. Aurelien Chedjou'nun attığı galibiyeti getiren gol tarihe de geçti.

DEFANS BİLE...

Kamerunlu futbolcu Bursaspor'un lig tarihindeki 1963'ncü golünü ağlara gönderdi. Karşılaşmanın ardından soruları yanıtlayan tecrübeli futbolcu, "Gol attığım için çok mutluyum. Bu takımımız için büyük bir adım. Bu üç puana ihtiyacımız vardı. Aynı başarıyı önümüzdeki maçta da tekrarlamak istiyoruz. Kalan iki maçın birbirinden farkı yok. Bizim kazanmamız gerekiyor. Daha fazla konsantrasyon sağlamalıyız. Hücum bölgesinde daha fazla etkili olmalı ve skor bulmayız. Burada defans oyuncuları bile gol aramalı. Önümüzdeki iki maçı da kazanmak için daha çok çalışmalıyız." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.