Hava Durumu

Chloe'den "biraz kocanla ilgilen" diyen takipçisine ayar!

Kaza geçirdiği için bir süredir ABD'de olan Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, sosyal medya hesabından gelen "Biraz kocanla ilgilen" yorumuna sinirlenerek "Ev hayatımı nereden biliyorsunuz? dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2019 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2019 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Chloe'den "biraz kocanla ilgilen" diyen takipçisine ayar!

5 ay önce mankenlik yapmak için gittiği ABD'de kaza geçirerek 3 ay tedavi gören Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye döndü. Bir süredir eşinin yanında olmayan Chloe, Instagram'dan paylaştığı fotoğrafının altına gelen "Biraz kocanla ilgilen" yoruma tepki gösterdi.

"BİRAZ KOCANLA İLGİLEN"

Ekimde geçirdiği kaza sonrası vücudunun sol tarafında birçok kırık meydana geldi, yüzü yaralandı. Serdar Ortaç'ın bu süre zarfında eşinin yanına gitmemesi 'Boşanıyorlar' dedikodularına neden oldu. Chloe, önceki gün Instagram'da paylaştığı fotoğrafa bir takipçisi "Biraz da kocanla ilgilen" şeklinde yorum yazınca çok sinirlendi.

"EV HAYATIMI NEREDEN BİLİYORSUNUZ?"

Gelen yoruma sinirlenen Chloe, hemen cevap vererek "Hanımefendi, sosyal medyada bir tane resim paylaşmakla, kimle ve neyle ilgileniyorum? Ev hayatımı nereden biliyorsunuz?" dedi.

"BOŞANMIYORUZ"

Geçen günlerde Türkiye'ye dönen Chloe boşanma haberlerine cevap olarak "Hep ayrılık haberleri çıkıyor, boşanmıyoruz" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.