Hava Durumu

CHP'de toplu istifa şoku

Cumhuriyet Halk Partisi Azdavay İlçe Teşkilatı yönetim kurulundan 5 asil ve 6 yedek üye yönetimdeki görevlerinden istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2013 21:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2013 21:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP'de toplu istifa şoku

Cumhuriyet Halk Partisi Azdavay İlçe Teşkilatı yönetim kurulu asil üyelerinden Arif Uğur Demirci, Zeki Karaş, Hilmi Gözkaya, Recep Eryılmaz, Yılmaz Gezmen ve yönetim kurulu yedek üyelerinden Neriman Akpınar, Bülent Yılmaz, Ceyhun Karaş, Murat Karaburuk, Esat Tarhan ve İlhan Kaşıkçı yönetimdeki görevlerinden istifa ettiler.

İstifa eden Cumhuriyet Halk Partisi Azdavay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, yaptıkları ortak açıklamada, seçimlere kısa süre kalmasına rağmen güçlü, hedefi olan ve çalışkan bir yönetimle var olmak isteyen örgütün ortak kanısına uyarak istifa ettiklerini açıkladı. Ayrıca CHP Azdavay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, yaptıkları açıklamada şunları kaydetti: “Daha öncede yönetim kurulu yedek üyesi olan Ergün Yaldız’ın iki partiye üye olduğundan üyeliği ve doğal olarak yönetim kurulu yedek üyeliği düştü. Cumhuriyet Halk Partisi Azdavay İlçe Teşkilatının yedek üyelerle yönetim kurulunun tamamlanma ihtimali kalmamasından dolayı CHP tüzüğüne göre kayyum atanması ve atanan kayyumun 30 gün içersinde ilçe teşkilatını seçime götürmesi gerekiyor”

CHP’li Azdavay Belediye Meclis Üyesi Orhan Akpınar ve Muzaffer Pamir ise, “Yenileşmede hayır vardır, hayırlı olsun” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.