Hava Durumu

CHP'den saldırı sonrası açıklama!

CHP'de yapılan toplantının ardından açıklama yapan CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Bu saldırının azmettiricisi bellidir. Biz dimdik ayaktaydık, ayakta durmaya da devam edeceğiz. Bu saldırıyı yapanlar mutlaka hukuk önüne çıkarılmalıdır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2019 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2019 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP'den saldırı sonrası açıklama!

İşte Öztrak'ın konuşmasından satır başları;

Yapılan sıradan bir protesto değildir. Yapılan sıradan bir provokasyon da değildir. bu son derece organize bir eylemdir. Bu hain saldırı ülkemizin demokrasisine, birliğine ve iç huzurana karşı yapılmıştır. Bu saldırının azmettiricileri bellidir. Adına gazete denen bir takım paçavrada kimler CHP'yi ve CHP'lileri hedef gösterdiyse. Bir takım operasyon kanallarında kimler Genel Başkanımıza idam tehditlerinde bulunduysa. CHP'lilerin şehit cenazelerine alınmaması için kim talimat vediyse, meydanlarda bu ülkenin kurucu partisine Gazi Mustafa Kemal'in 'İki büyük eserimden biri dediği CHP'ye kimler ağza alınmayacak hakaret ve tehditlerde bulunduysa bu saldırının alt yapısını oluşturanlar onlardır.

Bu saldırının büyümesine seyirci kalanlar için işlem yapılmalı. İçişleri Bakanı derhal istifa etmelidir. Bizler milletimiz oynanmak istenen bu oyunu bozacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.