Hava Durumu

CHP ilçe başkanı öldürüldü!

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde CHP'nin İlçe Başkanı alacak verecek tartışmasında öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2019 01:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2019 01:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP ilçe başkanı öldürüldü!

Olay, gece geç saatlerde Oğuzeli'nde meydana geldi. CHP İlçe Başkanı İlhan Keskinsoy ile iş yerine gelen İ.K. arasında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İ.K., silahını çekip Keskinsoy'a ateş etti. İlhan Keskinsoy kanlar içinde yere yığılırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, İlhan Keskinsoy'un yaşamını yitirdiği saptandı.

Gaziantep Valiliği'nden olayla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Oğuzeli CHP İlçe Başkanı İlhan Keskinsoy, iş yerinde ticari alacak yüzünden çıkan tartışma sonucu İ.K. tarafından öldürülmüş olup, olayla ilgili adli soruşturma başlatılmıştır" denildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı. Öte yandan, İlhan Keskinsoy'u silahla öldüren ve olayın ardından kaçan İ.K'nin kısa süre sonra yakalandığı öğrenildi.

"ÇOCUKLUKTAN BU YANA ARKADAŞLAR

Eski CHP İl Başkanı Hayri Sucu, gazetecilere yaptığı açıklamada, İ.K'nin işlettiği marketi yaklaşık 3-4 ay önce İlhan Keskinsoy'a devrettiğini belirtti.

Keskinsoy'un gecikmeli de olsa borcunu ödediğini ifade eden Sucu, şunları anlattı:

"İ.K. ve Keskinsoy çocukluktan bu yana arkadaşlar. İlhan başkan marketi alırken İ.K'ye bir araç da vermişti. Borcundan dolayı o aracı trafik bağlamış. İlhan dün 'Ayıp oldu, aracı çözdürmeye uğraşıyorum' demişti. İ.K. de sebze halinde çalışıyor. Samimi arkadaşlar, aralarında sorun da yoktu. Alkol almış, gitmiş 'Benim arabamı niye bağlattın' diye, ayak üstü konuşmuşlar. İlhan 'aracının bağlanmasına üzüldüğünü, borcunu ödeyip çözdüreceğini' söylemiş. İ.K giderken dönmüş sıkmış."

Sucu, yaklaşık 3 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürüten Keskinsoy'un, evli ve 2 çocuk babası olduğunu belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.