Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP İlçe Başkanı silahlı kavgada yaralandı

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde çıkan silahlı kavgada CHP İlçe Başkanı Ufuk Geyikçi ile olay yerinde araçta bulunan ilçe belediye başkanının eşi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2018 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2018 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP İlçe Başkanı silahlı kavgada yaralandı

Çankırı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, saat 01.25 sıralarında CHP Ilgaz İlçe Başkanı Ufuk Geyikçi'nin, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır ile bir eczanede sohbet ettiği sırada iş yerinin önüne gelen bir köyün muhtarı C.G. ile tartıştıkları belirtildi.

Tartışma sonrasında C.G'nin silahını çıkararak önce Ufuk Geyikçi'yi yaraladığı, bu sırada eczane önünde bekleyen belediye başkanının makam aracının sürücüsü E.A'nın şüphelinin elindeki silaha müdahale ederken araçta bulunan Ilgaz İlçe Belediye Başkanının eşi Nazhanım Çayır'ın seken mermiden yaralandığı kaydedildi.

Açıklamada, yaralılardan Nazhanım Çayır'ın Ankara İbni Sina Hastanesi'ne, Ufuk Geyikçi'nin ise Ankara Hacettepe Hastanesi'ne sevk edildiği, alınan doktor raporunda hayati tehlikelerinin olmadığı aktarıldı.

Olayın ardından kaçan şüphelilerden muhtar C.G. ve F.G'nin yakalandığı belirtilen açıklamada, muhtarın üzerinde taşıma ruhsatlı tabanca, şarjör ve fişek ele geçirildiği ifade edildi.

Açıklamada, konuyla ilgili adli tahkikata başlandığı, gözaltına alınan şüphelilerden C.G, F.G. ve M.G. hakkında "ateşli silah ile kasten yaralama" suçundan işlem yapıldığı, C.G. ve F.G'nin hazırlanan tahkikat evraklarıyla Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceği belirtilerek, "Olayın herhangi bir siyasi boyutunun bulunmadığı ve alkol nedeniyle işlendiği anlaşılmıştır." denildi.

Bu arada gözaltına alınan M.G'nin ise ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.