Hava Durumu

CHP ilçe başkanının gelini kayıplara karıştı

KASTAMONU’nun Cide İlçesi’nde, CHP İlçe Başkanı Zeki Emül'ün gelini 25 yaşındaki 2 çocuk annesi Fikriye Emül, 3 gündür kayıp. Polis, Fikriye Emül'ü bulmak için çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2014 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2014 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP ilçe başkanının gelini kayıplara karıştı

Fabrikada işçi olarak çalışan 32 yaşındaki Uğur Emül'ün eşi Fikriye Emül, geçen Cumartesi saat 13.00 sıralarında Kırcı Mahallesi’ndeki evinden çıkarak ilçe merkezinde oturan bir müşterisinin evine süt bırakmaya gitti. Sütü bırakan Emül'den ailesi bir daha haber alamadı. Ailenin kayıp başvurusu üzerine polis, Fikriye Emül’ü bulmak için çalışma başlattı.

CHP İlçe Başkanı Zeki Emül, gelini eve dönemeyince cep telefonundan aradıklarını ancak kapalı olduğunu ve hayatından endişe duyduklarını söyledi. Yapılan araştırmadan şu ana kadar bir sonuç elde edilmediğini belirten Zeki Emül, "Süt bıraktıktan sonra yolun karşısındaki büfeye girmiş. Cep telefonuyla kız kardeşimle görüşmüş. Sonra bir daha haber alamadık. Hayatından endişe ediyoruz. Bir derdi, sorunu olsaydı mutlaka bana söylerdi. Yanımda büyüdü. Benim öz kızım sayılırdı. Başına bir şey gelmesinden endişeliyiz. Bir an evvel bulunmasını istiyoruz." dedi. Cide Emniyet Müdürlüğü, Fikriye Emül'ü arama çalışmalarına devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.