Hava Durumu

CHP'li Fırat Yılmaz, kararını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nilüfer İlçe Örgütü'nde 17 Aralık'ta gerçekleştirilecek seçim öncesi mevcut İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal ve parti üyesi Fırat Yılmaz, birlikte hareket edeceklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2017 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP'li Fırat Yılmaz, kararını verdi

HABER I Fatmagül EREL

CHP Nliüfer'de seçim heyecanı sürüyor. Özgür Şahin ile mevcut başkan Mehmet Turan Tansal daha önce adaylığını açıklamıştı. Kulislerde aday olarak ismi geçen Fırat Yılmaz da bugün düzenlediği basın toplantısıyla kararını açıkladı.

'HEDEF 2019'

"Hedef 2019" parolasıyla yola çıktıklarını ifade eden Yılmaz, "Bundan sonraki süreçte ailemle birlikte omuz omuza, sokak sokak, ev ev, kapı kapı Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarısı için çalışacağımı bilmek beni inanılmaz mutlu kılıyor. Biz bugün Nilüfer'in geleceği için, partimizin Nilüfer'deki başarı çıtasını daha yukarı taşımak için Mehmet Turan Tansal ile yollarımızı birleştiriyoruz. Ortak akıllı ve geniş katılımlı değerlendirmeler sonucu hazırlığı devam eden Tansal Başkan'ın aday yönetim kurulunda da Cumhuriyet Halk Partisi'nin hizmetlisi olma şerefiyle görev alacağımızı coşku ve heyecanla kamuoyuna açıklıyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.