Hava Durumu

CHP'li Gürsel Tekin hastaneye kaldırıldı

Polisin Taksim'e gitmek isteyen 1 Mayıs göstericilerine müdahalesi, CHP'li yönetici ve vekilleri de vurdu. Beşiktaş'ta, CHP ilçe Başkanlığı önünde gazlı müdahaleye maruz kalan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, çareyi yakınlardaki bir binaya sığınmakta buldu. Gazdan etkilenen Gürsel Tekin hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2013 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2013 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP'li Gürsel Tekin hastaneye kaldırıldı

Müdahale sonrası Tekin, polisin değil, polise bu müdahale talimatını verenlerin suçlanması gerektiğini söyleyerek, "Apoletli Kenan Evren gitti, apoletsiz Recep Tayyip Erdoğan geldi" dedi.
 
Polisin, CHP milletvekilleri ve yöneticilerini görmesine rağmen gazla müdahale ettiğini ileri süren Tekin, "Taksim'de değil. Beşiktaş'ta kendi parti binama yürürken bu müdahale niye?" diye sordu.
 
"İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN TELEFON BEKLİYORUM..."
 
İçişleri Bakanı'ndan bu yaşananlara "açıklama beklediğini" söyleyen Tekin, "İçişleri Bakanı'ndan telefon bekliyorum. Bırakın milletvekili, parti yöneticisi olmamı, ben bu ülkenin bir yurttaşıyım. O polislere kim talimat verdi. Derhal bir açıklama bekliyorum. Bunlar bu kafayla mı barışı getirecekler?" dedi.

Polisin sıktığı gazdan etkilenen Gürsel Tekin, hastaneye kaldırıldı.

CHP'Lİ BAŞKAN YARDIMCISI DA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Beşiktaş’ta CHP Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcısı, müdahaleler sırasında kalp krizi geçirdi. Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinden Taksim Meydanı’na yürümek isteyen CHP’li gruba polis müdahalesini sürdürüyor. Müdahaleler sırasında gazdan etkilenen CHP Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcısı kalp krizi geçirdi. Bu sırada CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil de biber gazından etkilenen bir vatandaşa yardım etti. Daha sonra kalp krizi geçiren CHP’li başkan yardımcısı Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.