Hava Durumu

CHP'li Tezcan'ı vuran saldırgan yakalandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'a yemek yediği restoranda saldıran Alparslan Sargın, Kuşadası'nda yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2016 23:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2016 23:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP'li Tezcan'ı vuran saldırgan yakalandı
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın'da bir restoranda yemek yediği sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu ayağından yaralanan Tezcan, hastaneye kaldırıldı. Tezcan'a saldıran Alparslan Sargın, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yakalandı.

RESTORANDA SALDIRDI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, AydınBelediyesi'nde resim sergisine gitti. Tezcan sergi sonrası yemek yemek için bir restorana gitti. Saldırı saat 19.00 sıralarında bu restoranda gerçekleşti.

SALDIRGAN OLAY YERİNDEN KAÇTI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, saldırganın olay yerinden kaçtığını ve güvenlik güçleri tarafından arandığını söyledi. Özel saldırganın bulunamaması nedeniyle, saldırının ne amaçla yapıldığını bilmediklerini söyledi. Özel yaptığı açıklamada saldırganın yerel basın mensupları tarafından fotoğraflandığını ifade etti.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'a silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişinin Alparslan Sargın olduğu belirtildi. Yaralama suçundan sabıkası olduğu belirtilen Sargın'ın olayın ardından yanındaki arkadaşı Fatih Y. ile birlikte kaçtığı ifade edildi.

SALDIRGAN YAKALANDI

Saldırı sonrası güvenlik kameralarını incelemeye alan polis kaçan saldırgan Alparslan Sargın'ı yakalamak için çalışma başlattı. Sargın, Kuşadası İlçesi'nde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sargın'ın sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.