Hava Durumu

CHP Nilüfer 'Tansal'la devam dedi

CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı, kongre seçimlerini tamamladı. CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı'na Mehmet Turan Tansal, yeniden seçildi. Diğer aday Özgür Şahin ise 196 oyda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 21:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 21:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP Nilüfer 'Tansal'la devam dedi

HABER I Burcu SEKMEN

CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı, kongre seçimlerini tamamladı.

Nilüfer Karyaa Davet salonunda gerçekleşen kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı.

Nilüfer İlçe Başkanlığına aday olan Mehmet Turan Tansal ile Özgür Şahin arasında yapılan oylamada üye oy kullandı. Özgür Şahin'in aldığı 196 oya karşı 209 oy alan Mehmet Turan Tansal güven tazeledi.

Seçim sonrası teşekkür konuşmasını yapan Mehmet Turan Tansal, "CHP olarak bizi iktidar partisinden ayıran en büyük özelliğimiz biat kültürünün olmamasıdır. Bugün bu kongreden sonra yine 2 aday tem yumruk,tek vücut olup hedefi 2019 seçimleri olarak planlayıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

YENİ YÖNETİM MODÜLÜ

İlçe Başkanlığının yol haritasına yeni vizyonlar eklediğini de açıklayan Mehmet Turan Tansal, "Bu kongreden sonra farklı bir yönetim modülü ile ilerleyeceğiz. Mahalle Temsicliler Meclisimizi kuruyoruz. 64 mahalle temsilcimiz, kadın ve gençlik kollarımız, belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra partimizin muhtarları da bu modüle dahil edildi. CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı seçilmiş 16+1 kişi ile yönetilmeyecek artık tabandan tavana yayılan bir yönetim anlayışı olacak" diye duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.