Hava Durumu

"CHP'nin adayını Yunanistan destekliyor!"

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, CHP'nin İstanbul adayının ismini bilmediğini söyleyerek, "Sağ olsun pek çok ülke ve başta Yunanistan CHP'nin adayını destekliyor." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2019 20:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2019 20:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"CHP'nin adayını Yunanistan destekliyor!"

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, 31 Mart'taki seçimlerde İstanbul'da oyların alenen çalındığını belirterek, "İstanbul halkının çok çalışkan, gayretli ve Türkiye'de büyük hizmetleri olan Binali Yıldırım'dan yana tavır koyacağına inanıyorum" dedi.

"CHP ADAYININ İSMİNİ BİLMİYORUM"

Eroğlu, 23 Haziran'da yapılması planlanan İstanbul seçimlerine ilişkin, "Kazandıracak olan İstanbul halkıdır. İstanbul halkı şimdiden özellikle tavrını koydu. Çok çalışkan, gayretli ve Türkiye'de büyük hizmetleri olan Binali Yıldırım'dan yana tavır koyacağına inanıyorum ve onun kazanacağına inanıyorum. Onun önce sandıktan çıkması lazım. O kişi, CHP'nin adayı ismini bile bilmiyorum şuanda. Acaba sandıktan çıkacak mı? Ama çıkmadı ki. Neticede oyları çalmışlar. Alenen oyları çalmışlar. Büyük suistimaller var, usulsüzlükler var, oyların çalındığı tespit edildi. Bu yüzden YSK İstanbul'da yeniden yapılmasına karar verdi. Dolayısıyla İstanbul halkı karar verecektir. Onu göreceğiz inşallah. ABD'deki bir gazeteye demeç olarak vermesi de kendi takdiridir." dedi.

"YUNANİSTAN CHP'NİN ADAYINI DESTEKLİYOR"

Sözlerine devam eden Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, "Sağ olsun pek çok ülke ve başta Yunanistan CHP'nin adayını destekliyor. Ama bizim vatandaşlarımız milli ve manevi değerlere, vatana, millete ve bayrağa bağlı insanlar da tabii ki kimi destekleyeceğini biliyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.