Hava Durumu

'Çiçek gibi Nilüfer' için kollar sıvandı

Nilüfer Belediyesi çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla "Çiçek gibi Nilüfer için kolları sıvıyoruz" sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya kapsamında vatandaşlarla birlikte Misi'de temizlik yapan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, herkesi daha güzel bir Nilüfer için kolları sıvamaya davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2019 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2019 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Çiçek gibi Nilüfer' için kollar sıvandı

Nilüfer Belediyesi, kentin daha sağlıklı, daha güzel olması amacıyla temizlik kampanyası başlattı. "Çiçek gibi Nilüfer için kolları sıvıyoruz" sloganıyla başlatılan kampanyanın ilk ayağı Misi (Gümüştepe) Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Nilüfer Kent Konseyi iş birliğiyle organize edilen kampanyaya katılım büyüktü. Çok sayıda gönüllü, daha güzel bir Nilüfer için, Bursa'nın tarihi ve doğal güzellikleri ile ünlü Misi Mahallesi'nde yere atılan çöpleri topladı. Kampanyaya, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcıları, Nilüfer Belediyesi çalışanları, Misi halkı ve Misi'ye gezmeye gelenler katıldı.

TURGAY ERDEM: ŞİMDİ KOLLARI SIVAMA ZAMANI

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, kampanyanın hayata geçirilmesine katkıda bulunan Misi halkı ve Nilüfer Kent Konseyi'ne teşekkür etti. Başkan Turgay Erdem, "Nilüfer'i tertemiz bir çevreye kavuşturmak hepimizin sorumluluğu. Burada çocuklarımızı, gençlerimizi de aramızda görmek mutluluk verici. Bu çocuklarımız, gençlerimiz Nilüfer'in geleceğini şekillendirecekler. 'Şimdi kolları sıvama zamanı' diyor, bütün Nilüfer halkını kampanyaya destek vermeye davet ediyorum" diye konuştu.

PARKLARIN BAKIMI, ONARIMI DA YAPILACAK

Başkan Erdem'in konuşmasının ardından kampanya katılanlar özellik dere kenarında yerlere atılan plastik şişe ve diğer atıkları topladı. Misi'de dere içinde biriken çöpler de temizlenerek bölge tertemiz hale getirildi. Temizlik devam ederken, Başkan Turgay Erdem, Misi'de halka broşür dağıtarak "Çiçek gibi Nilüfer için kolları sıvıyoruz" kampanyasına katılmaya davet etti.

Daha temiz ve sağlıklı mahalleler için halkın katılımıyla devam edecek olan temizlik kampanyası kapsamında, mahallelerde çöp toplamanın yanı sıra, güzelleştirme çalışmaları da yapılacak. Kampanya kapsamında ihtiyaç duyulan mahallelerde parkların bakımı, boya, onarım gibi çalışmalar da yapılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.