Hava Durumu

Cicişler kutsal topraklara gidiyor!

Kamuoyunda 'Cicişler' olarak bilinen Ceyda-Esra Ersoy kardeşler, Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen hain terör saldırısı saldırının ardından kutsal topraklara gidiyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cicişler kutsal topraklara gidiyor!
Tesettür kıyafetleri giyen Esra-Ceyda Ersoy, 'yerli Dan Bilzerian' olarak bilinen arkadaşları Taha Özer ile bir uçak önünde poz verdi.

Verdikleri erotik pozlarla dikkati çeken ünlü kardeşler, sosyal medyada paylaştıkları kareye, "Son dönemde yaşanan ve ülkemizi etkileyen olumsuz olaylar ve tüm kötülükleri def etmek için DUA etmeye gidiyoruz. Allah Kabul Etsin" notunu düştü.
İkinci bir fotoğraf paylaşan Ciciçler, "Devletimize ve Milletimize zarar vermek isteyenleri önce Yüce ALLAH 'a sonra İlahi adalete havale ediyoruz" mesajını yayımladı.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: BU NE ALLAH AŞKINA?

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, sosyal medya üzerinde denk geldiği bu paylaşımların üzerine şaşkınlığını gizleyemedi. Çağlayan, Twitter hesabı üzerinden Esra-Ceyda Ersoy kardeşleri sert bir dille eleştirdi. Çağlayan, cicişlerin fotoğrafını takipçileriyle paylaşırken yönelttiği, "Bu ne Allah aşkına ya? Bu ne?" sorusuyla, tepkisini dile getirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.