Hava Durumu

Çifte bayram olsun

Bursaspor'un bugünkü rakibi Antalyaspor karşısında tek parolası galibiyet. Yeşil Beyazlılar zorlu rakibini saat 16.30'da başlayacak ve Bein Sports1'den yayınlanacak mücadelede yenerek yeni bir zafer elde etmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2017 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2017 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çifte bayram olsun

Timsah, Cumhuriyet Bayramımızın coşkusunu Antalyaspor karşısında taçlandırma amacında.

PUAN FARKI KAPANSIN

Süper Lig'de geçen haftayı deplasmandaki Sivasspor beraberliği ile kapatan Bursaspor bugün yeniden taraftarının önüne çıkacak. Yeşil Beyazlılar saat 16.30'da Antalyaspor'u konuk edecek. Timsah Arena'daki maçı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel, Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Serkan Çınar. Mücadele Beins Sports 1'den naklen ekranlara gelecek. Lig'de 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan toplayan Yeşil Beyazlılar rakibi karşısında kazanarak üst sıralarla arasındaki puan farkını kapatmak istiyor.

TAKIM ARKADAŞI RAKİBİ

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Paris Saint Germain'den eski takım arkadaşı Antalya-spor Teknik Direktörü Leonardo önünde oyuncularının zorlu mücadeleyi kazanması için tüm kozlarını oynayacak. Fransız teknik adam bu karşılaşmada sistem değişikliğine gitmek istemediğini açıklamıştı. Bu sezon henüz deplasmanda galibiyet yüzü görmeyen Antalyaspor karşısında sahaya 3-5-2 düzeninde çıkacak Yeşil Beyazlılar Cumhuriyetimizin 94'üncü kuruluş yıldönümü coşkusunu tribünleri dolduracak taraftarlarıyla birlikte yaşamayı amaçlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.