Hava Durumu

Çifte cinayete müebbet hapis

Bursa'da daha önce tartıştığı iki arkadaşını içki almak için gittiği büfe bahçesinde, tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen sanık hakkında çifte müebbet hapis talebiyle dava açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2013 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2013 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çifte cinayete müebbet hapis

Edinilen bilgiye göre, geçen yıl Aralık ayında merkez Nilüfer İlçesi Küçük Sanayi Sitesi’nde meydana gelen olayda TIR şoförlüğü yapan R.G. iddiaya göre olaydan 8 ay önce arkadaşları olan Süleyman Kayalı ve Mehmet Uz ile bir başka arkadaşlarının oturdukları masaya davet edilip edilmemesi hususunda tartıştı.

Diğer kişilerin araya girmesiyle yatışan arkadaşlar bu olay sebebiyle bir daha görüşmedi. Olay günü bira almak için büfeye gittiği öne sürülen R.G. husumetli olduğu bu iki arkadaşıyla karşılaşınca kavga çıktı. Öfkesine hakim olamayınca silahına sarılan R.G. arkadaşları Mehmet Uz ve Süleyman Kayalı'yı öldürdükten sonra kaçtı.

Polis tarafından gözaltına alınarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan R.G. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, tutuklu sanık R.G.'yi, “iki kişiyi kasten öldürme” suçundan iki ayrı müebbet hapsini talep etti.
Sanık önümüzdeki günlerde 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.