Hava Durumu

Çifte tabancalı suç makinesi polisle çatıştı

Adana’da silahlı çete üyeliği ve adam yaralama gibi suçlardan 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 41 yaşındaki Serkan Kavak, çatışmaya girdiği polislerce ayağından vurularak yakalandı. Sosyal medyadaki sayfasında çifte tabancalı fotoğraf paylaşıp, peşinde olan polislere ’Yakalayamazsınız’ mesajı gönderen Kavak, tedavi altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çifte tabancalı suç makinesi polisle çatıştı
7 ayrı dosyadan kesinleşmiş 12 yıl hapis cezası ile aranan Serkan Kavak’ı yakalamak için ekipler bir çalışma başlattı. Sosyal medyada takma isimle açtığı profil sayfasında çifte tabancalı fotoğraflar paylaşıp, altına da "Belki arkamızdan koşan manitamız yok ama yinede peşimizden koşan birileri var. Teşekkürler Adana Emniyet Müdürlüğü bizi yalnız bırakmadığın için. Servetim canımdır ölümden başka ne olabilir ki varsa onu da yaşarız sıkıntı tine gerisi heyecandır. Sen var olduğun sürece biz varız beeeeeee.. Ustam....?" paylaşımı yaptı.

Serkan Kavak’ın merkez Seyhan İlçesi’nin Sucuzade Mahallesi’nde Saydam Caddesi üzerinde olduğu bilgisini alan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Güven Timi Amirliği ekipleri, dün öğle saatlerinde zanlının peşine düştü. Yaya olarak kaçmaya başlayan Kavak, belindeki tabancaları çıkarmak isterken birini düşürdü. Silahı almaya fırsatbulamayan Kavak, bir işyerine girdi. Kavak’ı, saklandığı oto kaporta atölyesinde sıkıştıran Güven Timleri, ’Teslim ol’ çağrısı yaptı. Polisin çağrısına karşılık, yanında taşıdığı ikinci tabancayı çıkartan Kavak, ekiplere ateş açtı. Kavak ile polisler arasında silahlı çatışma çıktı. Serkan Kavak, kısa süren çatışma sonrasında bacağından vuruldu. Elindeki tabancayı yere atan Kavak, yaralı olarak teslim oldu.

Olay yerine çağrılan ambulansta ilk müdahalesi yapılan Serkan Kavak, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Serkan Kavak’ın polislerden kaçma ve belindeki tabancayı düşürme anı da bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Kavak’ın tedavisinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.