Hava Durumu

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın ortaya çıktı! Otelin günlüğü 20 bin lira

On binlerce kişiyi milyonlarca lira dolandıran Çiftlik Bank'ın firari CEO'su Mehmet Aydın'ın Dubai'nin en lüks otelinde çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2018 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın ortaya çıktı! Otelin günlüğü 20 bin lira

Çiftlik Bank'ın firari CEO'su Mehmet Aydın'ın Dubai'nin en lüks otellerinden Atlantis The Palm'da çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. Aydın'ın yanında Dubai'deki adamlarından biri de var. Otelde gecelik oda fiyatları 20 bin liraya kadar çıkıyor.

NEREDE OLDUĞUNA DAİR HENÜZ BİR İZ YOK

Çiftlik Bank adı altında on binlerce kişinin milyonlarca lira dolandırılmasına ilişkin soruşturmanın bir numaralı faili Mehmet Aydın, Kırmızı Bülten ile dünyanın dört bir yanında aranıyor. En son Uruguay ve Arjantin'de görünen Aydın'ın nerede olduğuna dair henüz bir iz yok. Ancak her geçen gün hayatı ve faaliyetleriyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

DUBAİ'DEKİ LÜKS OTELDE FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Mehmet Aydın'ın Dubai'nin en lüks otellerinden Atlantis The Palm'da çekilmiş bir fotoğrafına ulaşıldı. Otelin 'Aquaventure' adlı su parkında görülen Aydın'ın yanında Dubai'deki adamlarından biri de var. Otel, Dubai'nin en lüks ve pahalı otellerinden biri... Gecelik oda fiyatları 20 bin liraya kadar çıkıyor. Aydın fotoğrafta yanındaki adamıyla su parkında eğlenirken görülüyor.

Milliyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.