Hava Durumu

Çikolata soslu fantezi pahalıya patladı!

İzmir’de, sevgilisinin kalçası ve bacağına çikolata sosuyla ismini yazan kocasına boşanma davası açan Ayla D., 500 bin lira tazminat talep etti

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çikolata soslu fantezi pahalıya patladı!
İzmir'de balıkçılık yapan eşinin telefonunda, sevgilisinin kalçasına ve bacağına çikolata sosuyla ismini yazdığı fotoğrafları bulan Ayla D., 14 yıllık eşine boşanma davası açarak 500 bin lira tazminat istedi.

'KUMA OLMAYA RAZIYIM'

Çeşme ilçesinde balıkçılık yapan İbrahim D., bazı geceler balık tutmaya gittiğini söyleyerek eve hiç gelmemesiyle başladı. 14 yıllık eşi Ayla D., bazı dönemlerde yurtdışındaki ailesinin yanına gidip 15 gün sonra döndüğünde de evinin kapısının hiç açılmadığını fark edince şüphelenmeye başladı. Bir gece eşi uyurken cep telefonunu inceleyen Ayla D., ortak tanıdıkları Cansu V.'nin, eşinin adını çikolata sosuyla kalçasına ve bacağına yazdığı fotoğrafları görünce büyük bir şok yaşadı. Önce eşinin evli olduğunu bile bile onunla ilişkiye giren Cansu V.'yi arayarak, "Ağabey-abla dediğin insanların yuvasını yıkıyorsun" dedi. Cansu V. ise kuma olmaya bile razı olduğu yanıtını verdi.

ÖZÜR DİLEDİ AMA...

Durumu anlattığı bir arkadaşı ise eşi İbrahim D.'nin kendisine "Biz büyük bir hata yaparak küçük yaşta evlendik. Ben âşık olmak ve tekrar heyecan yaşamak istiyorum" dediğini söyledi. Yasak aşkını kabul eden İbrahim D. eşinden özür diledi. Avukatı aracılığıyla mahkemeye başvuran Ayla D., yaşadıklarını anlatarak, mesajları ve fotoğrafları da delil olarak sunup boşanma davası açtı.

KORUMA KARARI ÇIKTI

Aile birliğinin bozulmasına neden olan eşinden 250'si maddi, 250'si de manevi 500 bin lira tazminat ve 5 bin lira da nafaka isteyen Ayla D., ayrıca dava açtığı için eşinden şiddet görebileceğini koruma talebinde bulundu. Mahkeme Ayla D. hakkında koruma kararı verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.