Hava Durumu

Çılgın Timsahlar

Petkimspor karşısında dördüncü çeyreğe kadar üstün bir oyun sergileyen, son dakikalarda maç beraberliğe gelse de taraftarının da desteğiyle üstünlüğünü korumayı başaran Bursaspor, rakibini 2 sayı farkla mağlup ederek play-off yürüyüşünü sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çılgın Timsahlar

Türkiye Basketbol Ligi 25. haftasında Bursaspor Durmazlar, Petkimspor'u konuk etti. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Salih Uğraşan, Yunus Çankaya, Karlo Vragoviç, Şahin Ekmen ve Dejan Boronvjak beşiyle başlayan Yeşil Beyazlılar, Dejan Borovnjak'ın sayılarıyla iyi başlangıç yaptığı mücadelede 5. dakikayı 12-7 önde geçti. Karlo Vragoviç ve Şahin Ekmen'in üçlükleriyle farkı artıran Potanın Timsahları, ilk çeyreği 24-14 üstün kapattı. İkinci periyodun başında da Borovnjak ile skor üreten ev sahibi ekip, Recep, Sercan ve Bajramovic ile potaya giden rakibinin farkı tek hanelere indirmesine müsaade etmedi ve soyunma odasına 43-33 önde girdi.

SON ANLAR NEFES KESTİ

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğine Burak Erol, Yunus Çankaya ve Karlo Vragoviç'in basketleriyle hızlı bir giriş yapan Bursa temsilcisi, 23. dakikada Borovnjak'ın sayısıyla farkı 17 sayıya çıkardı: 52-35. Periyodun sonuna doğru Campbell ile arayı kapatmaya çalışan konuk ekip, son çeyreğe girerken skoru 61-49'a getirdi. Bajramovic'in basketlerinin yanında Recep ve Murat ile üçlükler bulan İzmir temsilcisi, bitime 3.55 kala durumu 70-70 yaparak beraberliği yakaladı. Son bölümde taraftarının da desteğiyle rakibini hataya zorlayan Potanın Timsahları, üst üste sayı bularak nefes alsa da Polat ve Murat'ın üç sayılık basketleriyle fark yine 2'ye indi. Hücumda hata yapan Bursaspor, rakibine de sayı şansı tanımadı ve maçı 81-79 kazanmayı başardı. (Ozan DEMİR'in haberi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.