Hava Durumu

Cinayet işleniyor sanıp film setini bastılar! "Müsaade edin ben sağlıkçıyım..."

Mersin sahilinde akşam saatlerinde cinayet işlendiği yönündeki sosyal medya paylaşımları infial yarattı. Vatandaşlar cinayetin işlendiği yer olarak bahsi geçen yeri bastı, kimisi yerde yatan adama yardıma koşarken, kimisi de 'katil zanlısının' üzerine yürüdü. Oysa orası bir film setiydi...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2018 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2018 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinayet işleniyor sanıp film setini bastılar! "Müsaade edin ben sağlıkçıyım..."

Mersin'in Erdemli ilçe sahilinde akşam cinayet işlendiği yönündeki sosyal medya paylaşımları nedeniyle vatandaşlar seti bastı. Vatandaşlardan bazıları yardıma koşarken, bazıları da cinayet işlediğini düşündükleri karakterin üzerine yürüdü. İşin aslı ortaya çıkınca da yüzlerce kişi çekilen sahneyi takip etmek için çevreye toplandı. Cinayet işlendiği yönündeki sosyal medya paylaşımlarının kaynağının da aynı kısa filmin cinayet sahnesi olduğu ortaya çıktı.

KONUSU AİLE İÇİ ŞİDDET VE CİNSEL İSTİSMAR

Olayı anlatan sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu İbrahim Özcan, "Aile içi şiddet, cinsel istismar, parçalanmış ailelere ait bir kısa filmdi.

Kızkalesi ve diğer festivallere katılmak üzere çektiğimiz bir kısa film. Biz de gönüllü olarak oynadık tabi. Sahne vurulma sahnesiydi. Öz baba rolünde benim vurulmamı gerektiren bir sahneydi. Üvey sarhoş baba beni vuruyor.

ART ARDA ATEŞ AÇILINCA İNSANLAR ÇIĞLIK ATTI

Sonuçta o cinayet sahnesinde normal bir tabanca kullandık, kurusıkı bile değil, göstermelik bir tabanca. Vurulma sahnemde birkaç el art arda ateş edilince insanlar çocuklar çığlık attı" dedi.

'BEN SAĞLIKÇIYIM' DEYİP MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞTI

Olayın bundan sonraki kısmını sahneyi bozmamak adına gözü kapalı takip ettiğini anlatan Özcan, "Ben vurulmuş yatmışım yerde, bekliyorum. Ben hiç pozisyonumu bozmuyorum. Bir kadın sesi duydum, 'Müsaade edin ben sağlıkçıyım, yardımcı olabilirim arkadaşlar, kan kaybından ölmesin' diye bir şeyler duydum. Gözlerimi açamıyorum, çünkü çekim devam ediyor. Bu arada sahne de bozuldu. Duyarlıymış insanlar. Daha sonra beni tabancayla vuran arkadaşın üstüne saldıranlar, peşinden koşturanlar olmuş" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.