Hava Durumu

Cinayete kurban gitmiş

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde bir apartmanın ikinci katından düşerek hayatını kaybeden Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü’nde memur olan 24 yaşındaki Gönül Filiz Aras’ın öldürüldüğü ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2014 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2014 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinayete kurban gitmiş

Iğdırlı Gönül Filiz Aras, geçen 4 Haziran günü arkadaşları ile birlikte bir arkadaşlarının Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’ndeki evine gitti. Burada 2’nci kattaki dairenin balkonuna çıkan Aras, bilinmeyen bir nedenle düşerek öldü. Eşinden 6 ay önce boşanan genç kadının cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından alınıp toprağa verildi.

Polis yaptığı soruşturmada, Gönül Filiz Aras’ın cinayete kurban gittiği belirlendi. Olaydan sonra ortadan kaybolan ev sahibi Osman Akkuş, Gönül Filiz Aras’ı balkondan iterek öldürdüğü iddiasıyla aranmaya başlandı. İki gün sonra yakalanan Osman Akkuş, sorgusundan sonra sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Ağrı Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Gönül Filiz Aras’ın cinayete kurban gittiği belirtilerek şöyle denildi:

"Doğubayazıt ilçesinde 4 Haziran günü düşme sonucu hayatını kaybeden Gönül Filiz Aras’ın yapılan detaylı çalışmalar sonucunda olayın kaza değil cinayet olduğu tespit edilmiştir. Maktule ile arkadaşı Osman Akkuş’un evlerinde alkol aldıkları, saat 01.30 sıralarında aralarında tartışma yaşandığı, tartışma sırasında Osman Akkuş’un maktüleyi omuz ve sırt kısmından iterek aşağı attığı görgü tanıkları ve şahsın beyanından anlaşılmıştır. Olayın faili olan Osman Akkuş, 6 Haziran günü yakalanarak gözaltına alınmıştır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.