Hava Durumu

Cinayetin böylesi! Muska yazıdırıp...

İstanbul'da tekstilci Serdal Aslan, psikolojik rahatsızlığı için muska yazdırdı. Durumunda düzelme olmayınca dolandırıldığını söyleyerek muskayı yazan kadından parasını istedi. Bu duruma sinirlenen kadının kocası tarafından kurşunlanarak öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2017 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2017 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinayetin böylesi! Muska yazıdırıp...

İstanbul'da psikolojik rahatsızlığı olan tekstilci Serdal Aslan, durumunu arkadaşlarına anlattı. Aslan'ın işyerinden tanıdığı G.E., muska yazdırmasının işe yarayabileceğini söyledi. G.E., 3 çocuk babası Aslan'ı Neslihan K. ile tanıştırdı. Neslihan K'ya para veren Aslan muska yazdırdı. Ancak zaman geçmesine rağmen durumunda bir değişiklik olmadı. Bunun üzerine dolandırıldığını düşünen Serdal Aslan, parasını geri istedi. Ancak Neslihan K., aldığı parayı iade etmedi.

İkili arasında tartışmalar yaşanınca Neslihan K.'nın kocasının durumdan haberi oldu. İddiaya göre, karısı ile yaşanan tartışmalara sinirlenen Necmi K., Serdal Aslan ile görüşmek istedi. İkili Sarıyer Huzur Mahallesi Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde buluşmak için anlaştı. Necmi K., oğlunu da yanına alarak görüşmeye gitti. Bu sırada muska parası yüzünden başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada Necmi K., tabancasını çekerek Serdal Aslan'a ateş etti. Serdal Aslan, kaçmaya çalıştı ancak göğsüne isabet eden kurşunla yere yığıldı. Serdal Aslan olay yerinde ölürken saldırı sırasında olayla ilgisi olmayan bir kişi de vücuduna isabet eden kurşunla yaralandı.

Necmi K. ve olay yerine pompalı tüfekle geldiği belirlenen oğlu Mustafa K. gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.