Hava Durumu

'Cinlerime söyledim, gazabım üzerinde olacak' demişti!

Kendinin mehdi olduğunu iddia ederek define kazdıran Nur Ahmet Pehlivan tutuklandı. Din istismarcısı Nur Ahmet Pehlivan, "Cinlerime söyledim Müge Anlı program yapamayacak" demişti.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2019 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2019 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Cinlerime söyledim, gazabım üzerinde olacak' demişti!

Silivri'nin Gümüşyaka Mahallesi'nde 12 Mart gecesi define tüneli kazan Cemal Gülgör ve Enes Uçkan, yaşanan patlama sonucu kayboldu. Günlerdir çocuklarından haber alamayan iki madencinin ailesi Müge Anlı'ya konuk olarak yardım istedi. Müge Anlı, yaptığı araştırmalar sonucu kayıp Cemal Gülgör ve Enes Uçkan'ı Nur Ahmet Pehlivan adındaki bir şahsın, "Ben mehdiyim. Define görüyorum" diyerek iki arkadaşa 6 metre derinliğinde 120 metre uzunluğunda define tüneli kazdırdığı ortaya çıkmıştı.

Müge Anlı'nın yaptığı yayınlar Silivri Savcılığınca ihbar kabul edildi ve mehdi olduğunu iddia ederek define kazdıran Nur Ahmet Pehlivan'ın tutuklanmasına karar verdi. Dün canlı yayında sahte mehdi, "Ben bu işte profesyonelim. Orada Süleyman Peygamber'in karısı Belkıs için yaptırdığı hazine var" diyerek izleyenleri şaşırtmıştı.

Tüm çevre halkı kandıran ve "Ben mehdiyim. Artık sır perdesi kalkacak. Kıyamet günü geliyor, bana inanın, bana destek olun ve sizlere cennetteki yerinizi garanti edeyim." diyen din istismarcısı Nur Ahmet Pehlivan'ın kandırdığı insanlar bir bir programa konuk olurken, anlattıkları kan dondurdu.

"CİNLERİMİ SALDIM"

Müge Anlı'nın bu olayı incelemesinden rahatsız olan Nur Ahmet Pehlivan'ın, "Cinlerimi saldım. Müge Anlı ve ekibi o programı yapamayacak. Siz merak etmeyin, tüm gazabım onların üzerinde olacak." dediği öğrenildi.

Bir diğer vatandaş ise, din istismarcısı Nur Ahmet Pehlivan'ın kendisini de kandırdığını ve kendisine Kabe'nin örtüsünden bir parçayı öptürdüğünü, cinlerim bana Hz. Muhammed'in hırkasını, Hz. Musa'nın kılıcının kabzasını getirdi dediğini iddia etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.