Hava Durumu

Cinsel içerikli film hastanede yayınlanınca...

Çin'in Dongguan şehrinde bulunan Changa hastanesinde bir skandal yaşandı. Diş tedavisi için sıra bekleyen insanlar, televizyon ekranında cinsel içerikli filmin yayınlandığını görünce ne yapacağını şaşırdı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2019 00:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2019 00:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinsel içerikli film hastanede yayınlanınca...

Çin'de bir diş hastanesinde hastalar sıra beklerken TV ekranlarından cinsel içerikli film yayınlanması infiale yol açtı. Hastalar çocuklarını da alıp hastaneyi terk etti.

HASTALAR HASTANEYİ TERK ETTİ

Çin'in Dongguan şehrinde bulunan Changa Hastanesinin diş bölümünde çocuklarıyla birlikte sora bekleyen aileler sıra numaralarının yayınlandığı TV ekranında cinsel içerikli film gösterilince hastaneyi terk etti. Hastalardan biri bu skandalı cep telefonuyla canlı yayın yaparak duyurdu. Kadın canlı yayın sırasında, "Şuan Chang hastanesindeyim hastane TV'sinden nelerin yayınlandığını görüyorsunuz." ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çin polisi bin çalışanı olan hastanede soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında hastanenin internet ağı inceleme altına alındı. Polis açıklamasında herhangi bir gözaltına alım olayının olmadığı ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.