Hava Durumu

Cinsel ilişki görüntüleri tahttan edebilir!

Malezya Kralı Sultan 2. Muhammed'in taht inmesine neden olan kendisinden 24 yaş küçük eski güzellik kraliçesi karısının bir başka erkekle havuzda çekilen müstehcen görüntüleri ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2019 23:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2019 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinsel ilişki görüntüleri tahttan edebilir!

Malezya kralı Sultan 2. Muhammed, eski Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina ile geçen Kasım ayında evlenmişti. Düğün sonrası Rus eşinin Müslüman olduğu ve Rihana ismini aldığı, tesettüre girdiği açıklanmıştı. Ancak eski model olan first lady'nin geçmişi peşini bırakmadı. Mankenlik günlerinde çekilen iç çamaşırlı görüntüleri ile bir televizyon şovu sırasında bir yüzme havuzunda erkek bir yarışmacıyla cinsel ilişkiye girdiği görüntüler ülkede deprem yarattı.

MÜSLÜMAN OLMUŞTU

Çiftin düğünü 22 Kasım'da Rusya'nın en lüks salonlarından birinde gerçekleşmişti.Düğün alkolsüzdü ve tüm yemekler helaldi. Kral Malezya ulusal kıyafetlerini gelin ise beyaz bir gelinlik giymişti. Müslüman olan first lady'nin düğün sonrası hamile kalmak için Almanya'da tedaviye başladığı da konuşulmuştu. Doğurganlık sorunu olduğu düşünülen first lady müstehcen görüntülerinin yayınlanması sonrası tahttan uzaklaştırılması için kamuoyu baskısına maruz kalmıştı. Ancak kraliyetten görevden uzaklaştırılmanın nedeni açıklanmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.