Hava Durumu

Cinsel ilişki müzesi ziyaretçi akınına uğruyor!

Prag'da her şeyin müzesi olur da cinsel ilişkinin olmaz mı? Prag'daki müzenin tam ismi "Cinsel ilişki aletleri müzesi"...

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2019 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2019 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinsel ilişki müzesi ziyaretçi akınına uğruyor!

Old Town Meydanı'na çok yakın olan ve girişi için 18 yaş sınırı bulunan bu müzede geçmiş yüzyıllardan günümüze geçen süre boyunca kullanılan cinsel ilişki makineleri sergileniyor.

"Cinsel güç ölçer koltuğu" ise müzenin olmazsa olmazı. Bu koltuğa oturduğunuz anda ışıklar yanıp, sirenler çalmaya başlıyor ve size sonucu bildiriyor.

Üç kattan oluşan bu müzede sadece ilişki makineleri değil, çıplak kadın figürleri, günlük eşyalar, sinema odası, geçmiş yüzyıllardan kalma Playboy dergiler de mevcut.

Almanya'dan 1910 tarihli el yapımı vibratör ve 1580 yapımı bekaret kemeri, Fransa'dan 1915 yapımı mastürbasyon aleti ve 1880 yılından röntgenci çömlek gibi burada sergilenen pek çok obje, dünyanın dört bir yanından toplanmış. Müze, toplamda 600 metrekareye yayılmış.

Aynalar, kırmızı duvarlar, pembe tüller, kadife perdeler, loş aydınlatmalar müzenin tümünde olduğu gibi burada da hakim unsurlardan...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.