Hava Durumu

Cinsel ilişki robotu başına bela oldu!

29 yaşındaki genç adam yalnızlıktan sıkıldığı için cinsel ilişki robotu sipariş etti. Ama siparişin ardından başı beladan kurtulmadı.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2018 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2018 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinsel ilişki robotu başına bela oldu!

Çok çalıştığı için sosyal hayatı olamayan ve bu yüzden kendisini yalnız hisseden Nathan Watts(29) isimli genç adam internetten cinsel ilişki robotu sipariş etti. Robot için bin euro ödeyen adam, gelen paketteki cinsel ilişki robotunun küçük bir kıza benzemesi yüzünden mahkemeye çağrıldı.

'Japon' özelliklerine sahip yetişkin bir ilişki robotu sipariş etmişti'

Depo müdürü olan Nathan Watts, kendisini oldukça yalnız hissetmesinden dolayı internet üzerinden bir cinsel ilişki robotu siparişi verdi. Çin'den verdiği siparişinde 'Japon' özelliklerine sahip bir robot talep eden Watts mahkemelik oldu.Gelen robotun boyu 1.30, kilosu ise 22'ydi. Dailymail'in haberine göre, gelen robotun ölçülerinin Internette göründüğünden farklı olması üzerine gümrük memurları durumu polise bildirdi. Yetişkin özelliklerine sahip olması gereken robotun boyu 1.30, kilosu ise 22 olunca Watts, 'çocuk cinsel ilişki robotu' sipariş ettiği gerekçesiyle mahkemeye çıkarıldı.

Depo müdürü olan Watts, yalnız olduğu için ve dışarı çıkıp sosyalleşmek için pek fazla zaman bulamadığı için cinsel ilişki robotu siparişi verdiğini mahkeme sırasında jüri üyelerine anlattı. Watts'ın çocuklara ilgi duyduğunu kanıtlayan bulgulara rastlanmadı. Sipariş sırasında yüklü bir fiyat verdiğini ve ölçülerin normal göründüğünü söyleyen Watts'ın soruşturmasını yöneten Nigel Woodall, yapılan incelemelerde Watts'ın çocuklara ilgi duyduğunu kanıtlayan hiçbir bulguya rastlamadıklarını belirtti.Mahkeme jürisinin incelemelerinin ardından, gelen robotun kadınsal göğüslere sahip olması Watts'ın siparişinin yetişkin bir robot olduğunu kanıtlar nitelikte olunca jüri Watts'ı suçsuz buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.