Hava Durumu

Cinsel ilişki vaadiyle erkekleri kandırıp...

Adana'da otoyol ve bulvarlarda otostop çekerek cinsel ilişki vaadiyle kandırdıkları erkeklerden para alıp dolandırdıkları ileri sürülen iki kadın, ahlak polisi tarafından suçüstü yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2016 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2016 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinsel ilişki vaadiyle erkekleri kandırıp...
Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmada Fatma T. (22) ve Funda O. (25) isimli kadınların otoyol ve zengin mahallelerdeki bulvarlarda yol kenarında durup otostop çekerek, durdurdukları araçlardaki erkekleri cinsel ikişki vaadiyle kandırıp dolandırdığı ihbarını aldı. 
 
Polis bir süre otoyol ve bulvarlarda kadınları takibe aldı. Polis, iki kadının aynı yerde olduğu bir gün müşteri kılığına girdi. Bulvarda otomobille giderken kadınların işaret etmesi üzerine duran sivil polisler, kadınlarla bin lira karşılığında fuhuş yapmak için anlaştı. Kadınlar araca binip giderken polislerden 100 lira da bahşiş istedi. Polis bunu da kabul ederek Toros Mahallesi'nde verilen adrese doğru yola çıktı. Bu arada kadınlar eve gitmeden parayı istedi. Polis kadınlara önceden seri numarası alınmış bin 100 lirayı verdi. 
 
Kadınlar polisten parayı alınca fuhuş yapmadan kaçmak için bahaneler uydurma başladı. Bunun üzerine polis kimliğini gösterip iki kadını da gözaltına aldı. Emniyete getirilen kadınlar kendilerinin fuhuş yapmadığını, aracına bindikleri erkeklere kendilerini acındırarak para aldıklarını ileri sürdü. 

Kadınlardan Funda O.'nun hırsızlık, dolandırıcılık ve yağmadan, Fatma T.'nin ise basit yaralama ve bakmakla yükümlü olduğu çocuğunu terk etmek suçundan kaydı olduğu öğrenildi. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.