Hava Durumu

Cinsiyet değiştirip kadın olmuştu... Hastaneye kaldırıldı

Cinsiyet değiştirdiği için kozmetik cerrahiyle ameliyat olan eski boks organizatörü Kellie Maloney hastanelik oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2014 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2014 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinsiyet değiştirip kadın olmuştu... Hastaneye kaldırıldı
Geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirip kadın olan ünlü boks organizatürü 62 yaşında evli ve iki kız çocuk sahibi Frank Maloney ameliyatla kadın oldu ve adını Kellie Maloney olarak değiştirmişti.

Maloney İngiltere'de pek çok boks organizasyonunu düzenleyen kişiydi. Ağır siklet boksun ünlü isimlerinden Lennox Lewis'in de temsilcilik görevini yapmıştı.



Ağır iç kanama ve anormal derecede şişen gözleriyle hastaneye kaldırılan eski organizarör Maloney yoğun bakıma alındı. Nefes almakta güçlük çeken Maloney'in dört gün boyunca yoğun bakımda baygın halde yattığı bildirildi.

Olayla ilgili İngiliz haber sitesi Mirror'a demeç veren Maloney, "Gözlerimin dış tarafı kanla doldu ve ben düşünemez oldum. Sonra sadece balon gibi şişen başımı hissedemez oldum. Gözlerim ağırmaktan patlayacak diye korkuyordum" dedi. Maloney daha kadınsı görünebilmek için 4 Kasım'da Belçika Antwerp'te hormon tedavisi, epilasyon elektrolizi, psikolojik danışma ve ses telleri için tedavi olmuştu. Aradan geçen yirmi günlük süreden sonra kadın olarak görünmek için verdiği bunca çabadan sonra Maloney, "Ameliyattan sonra gözlerimde kanama olmasına rağmen görevliler bana ağır kesici ve cerrahi temizleme solüsyonu vererek eve gönderdiler" dedi.

Saatler sonrasında nefes almakta güçlük çekip düzgün konuşamamasından dolayı hastaneye kaldırıldı. Hastane yetkilileri yaptığı açıklamada, "Ölmüş olabilirdi, fakat mucizevi bir şekilde yapılan müdahale sonunda kurtarıldı. "
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.