Hava Durumu

Çıplak fotoğraf tehdidiyle tecavüz

Kız arkadaşının çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj ve tehditle tecavüz eden zanlıya 18 yıl 5 ay hapis cezası.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2013 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2013 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çıplak fotoğraf tehdidiyle tecavüz

Samsun’da 20 yaşındaki M.Ö. ile cinsel ilişkiye girip daha sonra da çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yaptığı ileri sürülen evli 30 yaşındaki Gökhan Topaloğlu, 18 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İlkadım ilçesinde oturan M.Ö., ablasıyla aynı işyerinde çalışan evli Gökhan Topaloğlu ile tanışarak arkadaş oldu. Bir süre sonrada iddiaya göre M.Ö.’nün rızasıyla cinsel ilişkiye girdi. Ancak sevgilisinin evli olduğunu öğrenen genç kız ayrılmak isteyince Topaloğlu iddiaya göre çıplak fotoğraflarını çektiği M.Ö.’yü tehdit ederek 8 kez zorla ilişkiye girdi. Genç kızın annesine ait kredi kartını yine tehdit ve şantajla alarak bin 700 TL’lik alışveriş yaptı.

Ailesinin durumu öğrenmesi üzerine M.Ö., şikayetçi oldu. Gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanan Gökhan Topaloğlu Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde son kez hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen sanık, "Zorla bir şey yapmadım. Kendi isteğiyle benimle ilişkiye girdi. Evli olduğumu biliyordu. Sadece ailesi ilişkimizi öğrenince böyle bir iftira attı" dedi.

Mahkeme sanığa, zorla cinsel ilişkiye girmek, tehdit ve şantaj suçlarından toplam 18 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.