Hava Durumu

Çıplak fotoğrafını gönderdiği iddia edildi... İşte o fotoğraf!

Demet Şener, olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi İbrahim Kutluay'ın şu anda sevgilisi olan Edvina Sponza'nın olay görüntüleri ortaya çıktı. Sponza'nın Demet Şener'e çıplak fotoğrafını gönderdiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2019 21:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2019 21:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çıplak fotoğrafını gönderdiği iddia edildi... İşte o fotoğraf!

Demet Şener, olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi İbrahim Kutluay'ın şu anda sevgilisi olan Edvina Sponza'nın olay görüntüleri ortaya çıktı.

"TELEFONDA CİNSEL İLİŞKİ YAŞAMAYI SEVER"

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın çekişmeli boşanma süreci magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 11 yıllık evliliğini bitiren Demet Şener, eşinin kendisini Edwina Sponza ile aldattığını iddia etmiş ve İbrahim Kutluay'a boşanma davası açmıştı. Demet Şener boşandıktan sonra Edvina Sponza'ya 500 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. O davada bomba ifadeler verilirken Edvina Sponza'nın Demet Şener'in evine zarfla iç çamaşırını ve çıplak fotoğraflarını yolladığı ortaya çıkmıştı. Edvina Sponza bununla da yetinmemiş ve Demet Şener'in kardeşinin cep telefonunu da çıplak resimlerini yolladığı iddia edilmişti. Hatta davada tanık olarak dinlenen spor hocası da, Demet ile ağabeyinin telefonuna Edvina Sponza'nın çıplak fotoğraflarını gönderdiğini belirterek, mesajda da "İbrahim telefonda cinsel ilişki yaşamayı sever" yazdığını gördüğünü söyledi.

FOTOĞRAF AYLAR SONRA ÇIKTI

Demet Şener, görüntüleri görünce hemen boşanma davası açtığını söylemişti. Boşanma davasından aylar sonra Edvina Sponza'nın o fotoğrafı ortaya çıktı. İşte Demet Şener'e gönderildiği iddia edilen fotoğraf.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.