Hava Durumu

Çıplak saldırgan iki kadına kabusu yaşattı

İstanbul Avcılar'da bir adrese girerek iki kadını 13 bıçak darbesi ile yaraladıktan sonra çıplak bir şekilde kaçan saldırganı, olay yerinde bıraktığı elbiselerinin cebinden çıkan kimliği ele verdi. Polis, kimliğin üzerindeki fotoğraftan teşhis edilen bıçaklı saldırganın peşine düştü.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çıplak saldırgan iki kadına kabusu yaşattı
Bıçakla yaralama olayı, geçtiğimiz Salı gecesi saat 00.30 sıralarında İstanbul Avcılar'da meydana geldi. İddialara göre; Avcılar Merkez Mahallesi'nde yer alan Pınar Sokak üzerindeki bir adrese giren bir kişi, söz konusu adreste kalan iki kadın arkadaşı bıçakla yaraladı.

İddialara göre; adrese giren saldırgan, iki arkadaş Gülşah P. (22) ve Mine P.'ye (36) saldırdı.

Olayda Gülşah P. karnından üç, sağ bacağından beş, göğsünden de iki bıçak darbesi ile yaralandı. Mine P. ise kol ve bacaklarından bıçaklandı. Olaydan önce elbiselerini çıkartan saldırgan ise elbiselerini bıraktığı olayyerinden çıplak bir şekilde kaçarak uzaklaştı. İki arkadaş, ihbarlar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Adrese gelen İstanbul Polisi de soruşturma başlattı.

KİMLİĞİNDEN TEŞHİS ETTİLER

Olay yerine gelen polisler saldırganın açık kimliğini kısa sürede tespit etti. Çünkü saldırganın kimliği, olay yerinde bıraktığı elbiselerinin cebindeydi. Kimliğin üzerindekifotoğraf, yaralanan ve hastanede tedavi edilen iki kadın mağdura gösterildi. Gülşah P. ile Mine P., kendilerine saldıran firarinin fotoğraftaki kişi olduğunu söyledi. Teşhisin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 26 yaşındaki Ali K.'nın peşine düştü. Saldırganın İstanbul'daki adresine operasyon yapıldı fakat zanlı Ali K. adreste ele geçirilemedi. Bıçaklı saldırganın adrese gasp amaçlı girmiş olabileceği ifade edildi. İki kadını 13 bıçak darbesi ile yaralayarak kaçan saldırganı yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.(sabah)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.