Hava Durumu

'Çırılçıplak kadın' ihbarı operasyona dönüştü

Türkmenistan uyruklu bir kadına, onun evinde tecavüz etmek istedikleri, parasını da gasp ettikleri iddia edilen 2 kişi polis tarafından yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Çırılçıplak kadın' ihbarı operasyona dönüştü
İstanbul'a bağlı Esenyurt'ta Polisin kendinden geçmiş halde bulduğu Türkmenistan uyruklu genç kadın, 2 kişinin tecavüz amaçlı saldırısına uğradığını ve gasp edildiğini söyledi. Türkmenistan uyruklu bir kadına, onun evinde tecavüz etmek istedikleri, parasını da gasp ettikleri iddia edilen 2 kişi polis tarafından yakalandı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

POLİS GENÇ KADINI BİTKİN HALDE BULDU

Edinilen bilgiye göre olay polise yapılan "Çırılçıplak bir kadın sokakta koşuyor" ihbarıyla ortaya çıktı. Esenyurt'taki adrese giden polis Türkmenistan uyruklu S.A. (27) ile karşılaştı.

Çıplak kadının bitkin halde olduğu görüldü. Giydirilen kadın polis merkezine götürüldü ve ifadesine başvuruldu. Genç kadın barda tanıştığı 2 kişiyle kendi evine geldiğini, bu kişilerin kendisine tecavüz etmek istediğini, ellerinden kurtularak kendini sokağa attığını söyledi.Mağdur kadın ayrıca evde bulunan 6 bin lirasının parasının gasp edildiğini söyledi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.