Hava Durumu

Çırılçıplak soyunup el ele yürüyünce...

Rusya'nın Khabarovsk şehrinin sokaklarında fotoğrafçı Dimitry Kulishenko'nun gerçekleştirdiği fotoğraf çekimi olay oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çırılçıplak soyunup el ele yürüyünce...
Öğle arasında poz veren modeller 23 yaşındaki Alina Zotova ile 24 yaşındaki Lika Ignatyeva, çekimin ortalarına doğru dondurucu soğuğa rağmen çırılçıplak soyundular.

Olayın görgü tanıklarından Inga Kuznetsova, marketten çıktığında iki kızın karlar içinde çıplak gezdiğini gördüğünü ve profesyonel bir çekim olmadığı için kızların uyuşturucu kullandığını düşündüğünü söyledi.



Kızların etrafında kalabalık toplanmaya başlayıp herkes kızların fotoğrafını çekmeye başlayınca, polis geldi ve kızlara giyinmelerini söyledi. Kızlara, kamu huzurunu bozmaktan dolayı yaklaşık 20 lira para cezası verildi. Fotoğrafçı ise, polisin açıklamasına göre, yanlış bir şey yapmadığından dolayı ceza almadı.



Genç kızların çalıştığı iş yerinin patronu ise fotoğrafları gördükten sonra, kızlardan savunmaları istendi. Dükkanın sözcüsü, kızların şehre ve Rusya'ya utanç getirdiklerinden dolayı işten çıkarıldıklarını belirtti.

Hayal kırıklığına uğrayan Alina, "Sadece biraz eğlenceydi. Şimdi fotoğraflar her yerde olduğu için nasıl başka bir iş bulacağımızı bilmiyorum." diye konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.