Hava Durumu

City'nin yıldızı Kevin De Bruyne çocukluğunda tuttuğu takımı açıkladı!

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'de forma giyen Kevin de Bruyne, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Bruyne, "Küçükken Liverpool taraftarıydım. İngiltere'de yaşayan ailem de Liverpool taraftarıydı." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2019 20:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 20:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
City'nin yıldızı Kevin De Bruyne çocukluğunda tuttuğu takımı açıkladı!

Manchester City'nin başarılı orta saha oyuncusu Kevin De Bruyne, çocukken Liverpool taraftarı olduğunu ve Michael Owen'ı idol olarak gördüğünü söyledi.

"ZİDANE VE RONALDİNHO'YU BEĞENİYORDUM"

Match of the Day Magazine'e açıklamalarda bulunan Belçikalı yıldız, "Küçükken Liverpool taraftarıydım. İngiltere'de yaşayan ailem de Liverpool taraftarıydı. Michael Owen'ı çok seviyordum. Çünkü ben de onun kadar ufak ve çabuktum. Kendimi o zamanlar onunla kıyaslardım. Zidane ve Ronaldinho'yu da çok beğeniyordum." dedi.

"RÜYANIN İÇİNDEYİM"

De Bruyne, bu sezonki hedefleriyle ilgili ise şöyle konuştu: "Büyük rüyalarımın olduğunu söyleyemem çünkü zaten bir rüyanın içindeyim. Burada olabildiğince çok kupa kazanmak ve iyi anılar biriktirmek istiyorum. Premier Lig şampiyonluğu yaşadık, başka kupalar kaldırdık. Ama Şampiyonlar Ligi'ni kazanırsanız bu size başka bir şeyler katıyor. 'Şampiyonlar Ligi'ni kazandım' diyebilmek benim için inanılmaz olurdu."

"ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KAZANABİLİRİZ"

Yıldız futbolcu, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanma şanslarını nasıl gördüğüyle ilgili bir soruya ise, "Bence kazanabiliriz. Tabii bu turnuvada kötü bir veya iki maç, veya aleyhinize verilen yanlış kararlar elenmenize yol açabiliyor. Ama sonuna kadar şansımızı zorlayacağız." şeklinde yanıt verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.