Hava Durumu

Civelli sezon başında gönderilmek istendi ama...

Son iki sezonda toplam 70 maçta forma giyen Renato Civelli, Bursaspor’un değişmez ismi oldu. Birçok eleştirilere maruz kalan ancak yılmadan savaşını sürdüren Arjantinli futbolcu, Şenol Güneş’in de en çok süre verdiği futbolcu olma özelliğini taşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2015 06:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2015 06:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Civelli sezon başında gönderilmek istendi ama...
2013-2014 sezonunun başında transfer edilmesinin ardından eleştiri oklarının hedefi olan, bu sezonun başında da gönderilecekler listesinin başına konulan Renato Civelli, Bursaspor’da en çok forma giyen futbolcu oldu. Geldiği günden bu yana 70 maçta kendine şans bulan Arjantinli futbolcu, bu alanda Bursaspor’un bir numarası. Bu sezon da Şenol Güneş tarafından en çok süre verilen isim olan Civelli’nin performansı alkış topluyor.

2 BİN 800 DAKİKA OYNADI

Bu sezon toplamda 2 bin 800 dakika süre alarak Yeşil Beyazlı formayı en çok terleten futbolcu olan Civelli, attığı üç golle de takımına büyük katkı sağladı. Taraftarın da büyük takdirini toplayan Arjantinli stoper, Akhisar Belediye, Torku Konyaspor ve Mersin İdman Yurdu ağlarını havalandırmayı başardı. Renato Civelli, geçen sezon da Frey’den sonra 39 maçta 3 bin 434 dakika sahada kalarak Bursaspor’un değişmez ismi olmuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.