Hava Durumu

Çizgi film karakterine benzemek isteyince...

Çizgi film karakteri Jessica Rabbit'e benzemek için kaburgalarını aldıran Pixiee Fox, dönüşümünü eksiksiz gerçekleştirmek için göz protezi operasyonu geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çizgi film karakterine benzemek isteyince...
Çizgi film karakteri Jessica Rabbit'e benzemek için altı kaburgasını aldıran İsveçli model Pixiee Fox, şimdi de 'dönüşümünü' eksiksiz gerçekleştirmek için göz protezi operasyonu geçirdi.

\"\"

TOPLAM 700 BİN TL HARCADI

İnce belli, geniş kalçalı, iri göğüslü, dolgun dudaklı olabilmek için 17 kez bıçak altına yatan ve bu uğurda yaklaşık 700 bin TL harcayan Fox, gözlerinin de çizgi film karakteri gibi görünmesi için bir kez daha operasyon geçirdi.

\"\"

GÖZ RENGİNİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN HİNDİSTAN'A GİTTİ

Pixiee Fox, doğal rengi mavi olan gözlerini parlak yeşile döndürmek için Hindistan'ın yolunu tuttu. 25 yaşındaki kadın "Bu benim gençlik yıllarımdan beni çok istediğim bir şeydi. Gözlerimin farklı bir renkte olmasını istiyordum." diye konuştu. İlk kez üç yıl önce göz renginin değşitirilebileceği operasyonları duyduğunu söyleyen Fox, bunu kesinlikle denemesi gerektiğini düşünmüş. Genç kadın: "Gözlerimin yeni rengi deniz yeşili. Bu gerçekten uç noktada bir renk ve doğal olarak bulunabilmesi mümkün değil."

\"\"

PROTEZ GÖZ TAKILDI

Pixee Fox'un her iki gözüne de lokal anesteziyle protez göz takıldı. Nisan'da operasyon geçiren Fox, kontrolleri için bir süre daha Yeni Delhi'de kaldı. Genç kadın bu süreçte görme kaybı ya da enfeksiyon gibi riskleri de göz önüne aldı. Ancak bu tersliklerin hiçbiri gerçekleşmedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.