Hava Durumu

Coco'nun cenazesini halıya saracağız

Beşiktaş maçı öncesi soyunma odasına rulo halinde halı getirildiğini ve yardımcılardan birinin Cocu'yu halıya sarıp göndereceklerini söylediğini belirten Koç, "Volkan terbiyesizlik, Aatıf ve Dirar ise disiplinsizlikten kadro dışı kaldı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2018 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2018 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Coco'nun cenazesini halıya saracağız

Spor Toto Süper Lig'e tarihinin en kötü başlangıcını yapan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Şu ana kadarki süreç hayal kırıklığı ve sancılı bir süreç oldu, tahminimizden çok daha olumsuz bir tablo var diyen Ali Koç, ilk olarak kovulan yardımcı hocalar Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı'nın durumunu açıkladı. Koç, "Beşiktaş maçı öncesinde sporculardan, tesis çalışanlarına kadar takımın moralini bozmak için çalışıyorlar. Beşiktaş maçından önce soyunma odasına halı sermişler. Beşiktaş bizi yenecek, hocanın cenazesini halıya saracağız deyip, dalga geçiyorlar. Spartak Trnava maçı öncesinde "yönetimden haber aldım hoca bırakacak" bile diyorlar. 28 Haziran'dan itibaren idman programları veriler idmanlarla ilgili görüntüler ve istatistikler, raporlar ve raporlar dışarıya sızdırılıyor. Kulübün fenerbahçe.org adresinde kendi mail adresine oradan da dışarıya sızdırmışlar" dedi.

VOLKAN DEMİREL SESİNİ YÜKSELTTİ

Aatıf Chahechouhe ve Nabil Dirar'ın kadro dışı kalma sebeplerinin disiplinsizlik ve ciddiyetsizlik, vurdumduymaz görüntüler ve sportif açıdan yetersizlik olduğunu söyleyen Ali Koç, Volkan Demirel için ise, "Son iki sezon Volkan'ın en kötü sezonlarından. Şampiyonluğu pek çok nedenden kaybettik ama bir neden de kaleci performansı. Ama ben performansına ve yaşına rağmen ihtiyacımız olduğuna inanarak, değişim sürecinde toparlayıcı bir rol oynayacağını düşündüğüm için kontratının uzatılmasını istedim. İlk ve tek evine gittiğim futbolcu ancak Volkan, teknik direktör yardımcısının üzerine yürümüş. Ben Samandıra'ya gidip konuşurken kabul edemeyeceğim şekilde tartışmaya girdi. İlk önce bana saygısızlık yaptı, sonra başkan vekilimize. Bir tek kendisi konuşmak istiyor. Bizi konuşturmuyor. 'Kes' dedik uzattı. Sesini yükseltti. Yaptığı kabul edilemez. Ama yine de 'Nasıl özür dileyeceksin' dedik, onu da yapmadı bu yüzden kadro dışı kaldı" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.