Hava Durumu

Çocuğa cinsel istismara 19 yıl hapis!

İnternetten tanıştığı 15 yaşındaki kız ile cinsel ilişkiye giren ve 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklu yargılanan 18 yaşındaki sanığa 19 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2017 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2017 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çocuğa cinsel istismara 19 yıl hapis!

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık H.D.(18), tutuksuz sanık Ş.D. ile avukatlar hazır bulunurken, mağdure H.K. ise duruşmaya katılmadı.

İnternetten tanıştığı mağdure H.K. ile Çorum ilinde ilişkiye girdiği, daha sonra Kayseri'de bir yakınının evine geldikleri iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık H.D., "H.K. ile internetten tanıştık. Yaşının 15 olduğunu bilmiyordum, Çorum'da kendi isteğiyle ilişkiye girdik. Daha sonra Kayseri'de bir yakınımızın evine geldik, polis burada yakaladı" derken, tutuksuz yargılanan sanığın babası Ş.D. ise üzerine atılı suçlamaları reddetti.

Duruşmaya katılmayan mağdurenin talimat ile ifadesi alınırken, mağdure avukatı sanığın cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık H.D.'ye 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'hürriyeti yoksun kılma' suçlarından toplam 19 yıl 8 ay hapis cezası verirken, sanığın babası Ş.D.'ye ise beraat kararı verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.